Mit tud adni egy kommunikációs tréning Önnek és a cégének?

2023. 03. 7. | Kommunikációs tréning

A kommunikáció nem puszta információcsere, jelentőségét sokan mégis alábecsülik. Ön ne essen ebbe a hibába, jelentkezzen csapatával kommunikációs tréningünkre!

A legtöbb ember megszokásból kommunikál, ám attól, hogy évtizedeken át működőképesnek látszik a kialakult módszer, korántsem biztos, hogy nincs hova fejlődni. Nem mindegy, hogyan fogalmazunk, de az sem kevésbé jelentős, hogy éppen kihez intézzük a szavainkat, sőt, megvan a maga jelentősége a hangsúlynak, hanglejtésnek, beszédtempónak is.

Hogy mindezeket hogyan alakítja az ember, az árulkodik a személyiségről és meghatározza a társas kapcsolatokat. Ez alapján könnyű belátni, hogy a kommunikáció hatékonysága a magánéletben éppen olyan fontos, mint a munka világában. Egy jó vezető tehát nem csak azt figyeli, hogyan dolgoznak az alkalmazottai, hanem azt is, hogyan kommunikálnak. Miért?

    • A cég megítélése függ attól, mit és hogyan mondanak az ügyfeleknek a kapcsolattartók, tehát komplett projektek múlhatnak a kommunikáció minőségén.
    • Ha a kollégák közötti beszélgetésekhez nem a megfelelő hangulat társul, az nyomot hagy az egyéni eredményeken és ezzel együtt a cég sikerére is kihat.

Az ismeretek bővítése, a képességek fejlesztése közös célt szolgál, innen nézve pedig máris egyértelmű, miért érdemes fontolóra venni egy kommunikációs tréninget. Ahogy kezdetét veszi a fejlődés, úgy csökken a félreértések és konfliktusok mértéke, mindez pedig egy pozitív légkört teremt, amiben garantáltan jobban megy a munka.

Egyfajta tudatosság elsajátítására, szemléletformálásra és persze a megfelelő módszerek ismeretére van szükség ahhoz, hogy a kommunikáció eredményesebbé váljon, ezáltal pedig az egész csapat sikeresebben fog tudni együttműködni.

Nos, mit szólna egy jól felépített kommunikációs tréninghez Győrben? Ha felkeltettük érdeklődését, nézzen szét honlapunkon, ha pedig úgy érzi, hogy valóban erre van szüksége a csapatának, kérje bátran ajánlatunkat! Töltse ki űrlapunkat vagy lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink valamelyikén, szívesen segítünk!

További cikkek:

Tel:+36 30 298 7427
E-mail:trening@ytrening.hu