Csapatépítés Szombathelyen: induljon lendületesen az új év!

2023. 12. 20. | Csapatépítés

Induljon a január csapatépítő tréninggel! Ügyfeleink számára olyan megoldást kínálunk, ami segíthet a jövőben mozgósítani a belső forrásokat.

Miért van szükség januárban csapatépítő tréningre?

Az ünnepek után sok vállalkozásban nagyon nehéz visszarázódni a szürke hétköznapokba. Elmúlik a karácsonyi készülődés varázsa, minden újra monotonná válik és erre még az időjárás is rátesz. Nem ritka, hogy sokan még fáradtabban térnek vissza a munkába, mert nem volt idejük arra, hogy igazán kipihenhessék magukat.

A fáradtság és rosszkedv meglátszik a munkavégzés minőségén. Gyakori, hogy ilyenkor lassabban haladnak, többet hibáznak a dolgozók, ami így az év elején különösen kellemetlen tud lenni. Az alacsony teljesítmény hosszú távon semmiképp nem tesz jót a vállalkozás hírnevének, ezért tanácsos minél hamarabb orvosolni az ünnepi utáni állapotot.

Érdemes lehet januárra időzíteni a céges csapatépítést, ugyanis egy ilyen program kellő lendületet adhat a dolgozóknak. Még időben van ahhoz a vállalkozás, hogy tanuljon az elmúlt év hibáiból, egyúttal pedig új célokat fogalmazhatnak meg a dolgozók, amiknek eléréséhez egy teljes év áll rendelkezésükre.

Ha a vezetőség azt szeretné, hogy a csapatépítő tréning hozzájáruljon a jobb teljesítményhez, érdemes lehet inkább a szórakozás helyett a tanulás felé nyitni. Ezzel kapcsolatban igazán hatékony megoldást kínálunk, hisz nálunk a tanulás nem a száraz tananyagokra épül.

csapatépítés Szombathely

Céges csapatépítés, ami tényleg a fejlődést szolgálja

Vannak olyan vállalkozók, akiknek gyakran lehet hiányérzetük a cég teljesítményét illetően. Az évek során sokféle megoldást kipróbáltak már, ám ezek többnyire nem nyújtottak igazán hatékony segítséget a javuláshoz.

Amennyiben Önnek is voltak kudarcai, és az új évi fogadalmak között ott szerepel a változtatás, bátran jöjjenek el a munkatársakkal Szombathelyre csapatépítésre!

A foglalkozásaink pontosan arról szólnak, hogy hogyan lehet megváltoztatni a gondolkodást, hozzáállást annak érdekében, hogy a vállalkozás elindulhasson a fejlődés útján.

A csapatépítő tréningeket olyan szakemberek tartják, akik számos praktikus dologra megtanítják a résztvevőket, többek között arra, hogy hogyan mozgósítsa mindenki a belső erőforrásait. Ezek nagyon lényeges tényezők.

Gyakran fontos információknak nincsenek birtokában a dolgozók, azonban itt nálunk, a céges csapatépítés keretein belül végre lehetőség van pótolni a hiányosságokat.

csapatépítés Szombathely

Készségfejlesztés gyakorlással

Természetesen a résztvevők nem csupán elméletben kaphatják meg a szükséges tudást a jövőbeli célok eléréséhez. Többféle gyakorlat is segít elsajátítani a fejlődéshez szükséges készségeket. Mindenkinek lehetősége lesz kipróbálni magát különböző helyzetgyakorlatokban, szituációkban, ettől válik szórakoztatóvá, interaktívvá a céges csapatépítés.

Általunk egy olyan pozitív légkört alakíthat ki a cégen belül, amire most még nagyobb szükség lehet az évkezdéskor. Lendületet, energiát adunk, így pedig a célokat akár már hamarabb is elérhetik, mint ahogy tervezték.

Legyen a január a fejlődésé, pozitív energiáké, ehhez csak részt kell venni az általunk szervezett csapatépítő tréningen! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, megoldásainkról. Mi sokkal többet adunk az átlagos csapatépítőkhöz képest, garantáljuk, hogy elégedett lesz szakembereink munkájával.

Ha kérdései lennének, vagy szeretne jelentkezni, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

További cikkek:

Tel:+36 30 298 7427
E-mail:trening@ytrening.hu