Élmények mentén zajlik a sikeres csapatépítés

2023. 02. 10. | Csapatépítés

A csapatépítés minden cég életében szinte kötelezően megszervezendő program. Miért is hagyná ki, ha több előnnyel is kecsegtet egy ilyen tréning?

Kezdjük az elején! A csapatépítő célja az, hogy a kollégák közötti kapcsolatokat fejlessze, a csapat hatékonyságát növelje. A csapat egy ilyen tréning során motivációt kap, a tagoknak esélyük van jobban megismerni egymást és kapcsolódni a másikhoz. Az emberi kapcsolatok fejlesztésével a csapat tagjai, mint kollégák tudnak együttműködni, hatékonyabban összedolgozni, mint előtte. Egy ilyen program arra is kiváló esélyt ad, hogy a lappangó feszültséget felszínre hozza és lehetőséget kínál annak feloldására.

Élményekkel dolgozunk

A csapatépítő tréning két, alapvető típusát különíthetjük el. A klasszikus és az élményekre épülő csapatépítésről beszélhetünk. A klasszikus típusú csapatépítés lényege, hogy a csapat tagjai feladatokat kapnak, amiket közösen kell, csapatként megoldaniuk. Az élményalapú változat a játékra, a szórakozásra, az új tapasztalatokra helyezi a hangsúlyt úgy, hogy közben nem feledkezik meg a fókuszpontról, az együttműködésről.

Az élmények újdonságot jelentenek, felráznak, kiemelnek az elszürkült, rutinnal teli hétköznapokból. Nevetést, összekacsintást, adrenalin löketet, izgalmat tudnak adni a közösen megoldott feladványok, amik kimozdítják a kollégákat a munkahelyi környezetből. A közös, csapatépítőn szerzett élmények a komfortzóna határán túlra lendítenek.

Eredmények élményekkel

Az együtt megélt élményeknek megvan az a tulajdonsága, hogy képesek kapcsolódást kialakítani a résztvevők között, közelebb hozni az embereket. Ideális alap ahhoz, hogy a kollégák közösen lépjenek egyet előre maguk , a csapat és a cég érdekében.

A győri csapatépítő tréningeken tudunk kreatív ötleteket, energikus szakembereket, bevált koncepciókat kínálni az Ön csapatának is. Keressen minket bizalommal, ha az élményekkel teli team building felkeltette az érdeklődését és úgy gondolja, hogy ez az, amire Önnek és a kollégáinak szüksége van! Ismerje meg, hogy mit kínálunk a csapatának személyre szabottan!

További cikkek:

Tel:+36 30 298 7427
E-mail:trening@ytrening.hu